Halk Ekmek

Kalite Politikamız

Kalite Politikamız

Sağlıklı koşullarda ekmeği ekmek tadında ve kaliteli üreterek müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, hijyenik koşullarda üretilen ekmeklerin hijyenik ortamlarda müşteriye ulaşmasını sağlamak.

Yasalara ve mevzuatlara bağlı kalınarak çalışanların memnuniyetini sağlamak, işçi sağlığını ve güvenliğini oluşturmak, yasa ve mevzuatlar çerçevesinde çevre kirliliğini azaltmak, ürün çeşitlendirilmesine giderek, halkın temel gıda maddesi olan ekmekte fiyat dengesini kurmak.

Doğal afetlerde yurt içi ve yurt dışında halkın temel gereksinimi olan ekmek ihtiyacını karşılamak, seyyar fırınları ivedilikle devreye sokmak.

Çalışanların, kalite, gıda, çevre, ohsas yönetim sistemleri konusunda bilinçlendirilerek, sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlamak.

Halkın Gereksinim duyduğu beslenme ve diyet açısından önem arz eden ekmekleri üretmek için teknolojiyi sürekli takip ederek ar-ge biriminin desteği ile yeniliklerden faydalanmak ekmek verimini artırarak meliyetleri düşürmek bir sağlık hizmeti sunmak, bu çalışmaların sürekliliğini sağlamak ve ekmekçilik sektöründe yeniliklerin öncüsü olmayı amaç edindik.

Top